Költözés? Felújítás? Itt az ideje!

A szocpol (új nevén CSOK) 2015. július elsejétől 500 ezer és 3 millió 250 ezer forintig lesz igénybe vehető használt és új ingatlanok vásárlása vagy bővítése esetén vissza nem térítendő állami támogatásként.

Az új támogatási forma már az egy gyereket nevelő szülők számára is igényelhető. Érdemes minél jobb energetikai besorolású ingatlant kinézni, hiszen ezekre nagyobb összeg is igényelhető.

szocpol-csok

 

Kik, és hol igényelhetek a szocpolt (CSOK) 2015-től?

Az új szocpolt is a pénzintézeteknél kell majd igényelni, de nem minden bankkal köt majd megállapodást az állam. Célszerű olyan helyen érdeklődni, ahol egyébként a lakáshitelt is szeretnénk felvenni, ehhez azonban először össze kell hasonlítani a különböző banki ajánlatokat.

A szocpolt a pénzintézetek vásárlásnál a vételár részeként egy összegben, építésnél/bővítésnél viszont utólag fogják folyósítani, a készültségi foknak megfelelően, részletekben.

További információk az új lakásvásárlási kedvezményről: www.bankmonitor.hu

Kisgyerekeseknek, családalapításra készülőknek ajánljuk például ezt a dunakeszi kertkapcsolatos lakást:

Amerikai konyhás, így a gyerkőc szem előtt van, mégis Anya is gyorsabban végezhet a konyhai teendőkkel. Két félszoba a kertre néz, csendes, délután már árnyékban. A kertben igazi gyerekbirodalom alakítható ki, így az önfeledt játéknak semmi sem szabhat határt:) A fedett teraszon napsütésben és esőben is lehet mókázni:). Egy kisebb erkélyen pedig még télen sem gond a szárítók kerülgetése.

Tároló, kocsibeálló, riasztó és egyéb extrák. Érdekel a lakás →

Hivatkozz erre a bejegyzésre és a lenti képen látható IKEA-s forgótojás, ami remek fejlesztő eszköz, ajándék a lurkódnak:)

DSCN0322  DSCN0351DSCN0347 DSCN0338