Göd

komlo_kert

Városi Önkormányzat Szivárvány Bölcsőde
2131 Göd, Komlókert u. 19-21.

27/532 990

rakoczi_u Városi Önkormányzat Szivárvány Bölcsőde
2132 Göd, Rákóczi út 142
27/345-100

Intézményvezető: Ráczki Marianna

Napocska Alapítvány a Gödi Bölcsődésekért
Célja: A bölcsődei ellátás színvonalának emelése, a bölcsőde felszereltségének bővítése, programok szervezése a gyermekek, a kisgyermekes családok részére.

Adószám: 18695333-1-13

            Az első 3 életév nagyon jelentős a kisgyermekek életében: a testi fejlődés mellett az első kötődések, a korai szocializáció, az önállósodás, az ismeretek bővülésének időszaka, melynek döntő jelentősége van a későbbi személyiségfejlődésben.

Ebben az életszakaszban nagy szerepe van az őket körülvevő felnőtteknek.

A bölcsődei nevelés-gondozás a családi neveléssel együtt, azt kiegészítve szolgálja a gyermek fejlődését.

A szülőkkel való kapcsolatunk a kölcsönös bizalomra épül, betekintést nyerhetnek munkánkba, ismerhetik gyermekük bölcsődei életét, segítséget kaphatnak a gondozással-neveléssel kapcsolatos kérdéseikben.

Bölcsődéinkben biztonságos, változatos játéklehetőséget nyújtó tárgyi környezetben, szeretetteljes, elfogadó légkörben, a korosztály életkori sajátosságait jól ismerő, egyéni igényeiket figyelembe vevő kisgyermeknevelők segítik, hogy a gyermekek saját képességeik szerint fejlődhessenek, önállósodhassanak, átélhessék az önfeledt aktív játék örömét, mely képessé teszi őket a kreatív továbbfejlődésre.

Arra törekszünk, hogy a gondjainkra bízott gyermekekből a körülöttük lévő világra nyitott, érdeklődő, fogékony, önállóan gondolkodni tudó emberek váljanak.

Minden bölcsőde iránt érdeklődő szülőt szeretettel várunk egy személyes beszélgetésre! Érdeklődni a 06 27 532 990 vagy a 06 20 586 7989-es telefonszámon lehet.

(Forrás: god.hu; 2014.02.02.)